Ден: 19.04.2014

19 април – ПАСХАЛНО ТРИДНЕВИЕ: ВЕЛИКА СЪБОТА

19 април – ПАСХАЛНО ТРИДНЕВИЕ: ВЕЛИКА СЪБОТА

Отец Матиас Ауже C.M.F. Тайната на Велика Събота (Matias Aug? C.M.F. Il Mistero del Sabato Santo. Quaresima Pasqua Pentecoste, Tempo di rinnovamento nello Spirito [Alle fonti della liturgia]. San Paolo. Cinisello Balsamo 2002, 41-44)   Велика Събота, както всички останали …