Любопитни данни за нашия сайт

Уебсайтът на нашата енория – „Блажена Дева Мария на Броеницата“, Велико Търново, е едва половин година в Интернет-ефира, но статистиката от броячите (Тиксо, Флагкаунтър след 18 май, Гуугъл Аналитикс) показва значителен ръст и голям интерес към съдържанието на сайта в световен мащаб. За цялото му съществуване са били разгледани 50 хиляди страници от 25 000 посетители. Над 20 000 от тях са уникални, което означава, че повече от 5 000 от всички посетители са посещавали отново  нашия сайт.

По средностатистически данни всеки посетител е разгледал 2 до 3 страници при своето посещение. Имало е моменти, в които едновременно в сайта са били 50 души, видно от т.нар. МО (максимално онлайн). Тези случаи обикновено са в дните, в които „правим“ (всъщност ги правят посетителите) над 1000 посещения за текущото денонощие. Рекордът ни по последния показател е малко над 1200 посещения за деня.

Най-голям интерес към нас в географски план са имали Интернет-потребителите от САЩ (над 2000) и страни от Централна и Източна Европа, освен разбира се нашите сънародници, които съвсем нормално водят класацията категорично с повече от 4000. От населените континенти по обясними причини единствено Африка е със значително по-слабо присъствие сред аудиторията. 99% от държавите на Южна Америка, Северна Америка, Азия, Австралия и, разбира се – Европа, са открили търсен текст или изображение по нашия сайт, отбелязвайки посещението си на нашите автоматични трафик-броячи.

 

 

Коментари

  1. МАРИЙКА ЙОЗОВА 31.07.2011 в 16:11

    ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ВИ ДАВА , И ВСЕ ТАКА ДА ВИ НАПРАВЛЯВА !ВПЕЧАТЛЕНА СЪМ ОТ СНИМКИТЕ НА ПРАЗНИКА НА ЦЪРКВАТА СВЕТА АННА!

  2. Daniel Bosilkov 11.07.2011 в 8:24

    Поздравления! Искам да Ви поздравя с прекрасния сайт, който имате! Това е един прекрасен нов метод на Евангелизация, в крак с XXI век. На многая лета!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *